Author Topic: Cybernator and Assalt Suit Valken GLITCH!!!  (Read 3015 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Thiago

  • Newbie
  • *
  • Posts: 37
  • Karma: +0/-0
  • Jesus saves you, Ferris Bueller!
    • View Profile
Cybernator and Assalt Suit Valken GLITCH!!!
« on: March 04, 2017, 10:33 PM »
Friends,

All the roms of the game Cybernator (U, E, T1, T2, PROTOTYPE, etc) present glicht in my Super EverDrive (OS v5).

The same appears in the Japanese version, Assalt Suit Valken.


In this part, the game is blinking!!!
How to fix this?

http://www.dailymotion.com/directorschair1
« Last Edit: March 04, 2017, 10:37 PM by Thiago »

Offline SmokeMonster

  • Puzzle Bobbler
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 412
  • Karma: +61/-0
  • tsst tchh chh ch ch ch
    • View Profile
    • SmokeMonster YouTube Channel
Re: Cybernator and Assalt Suit Valken GLITCH!!!
« Reply #1 on: March 06, 2017, 07:39 AM »
Those sound like GoodSNES roms. I would suggest trying No-Intro.

Offline Thiago

  • Newbie
  • *
  • Posts: 37
  • Karma: +0/-0
  • Jesus saves you, Ferris Bueller!
    • View Profile
Re: Cybernator and Assalt Suit Valken GLITCH!!!
« Reply #2 on: March 09, 2017, 02:11 PM »
I will try. Thanks

Offline chosenone

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Cybernator and Assalt Suit Valken GLITCH!!!
« Reply #3 on: March 25, 2017, 03:02 PM »
I'm having the same problem... I've tried no-intro, goodsnes, and many others. Also tried jap, us and pal regions, but still have the same glitch. It's not a big deal, since the game work perfect, but it would be nice have a rom without this little glitch.