Author Topic: Unable to run Sega Smash Pack?  (Read 563 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mcheza

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Unable to run Sega Smash Pack?
« on: July 25, 2020, 01:23 AM »
Has anyone else ever tried running the Sega Smash Pack USA rom?

The main menu loads fine, but the games don't work. Golden Axe looks like a mad seizure of sprites, and Ecco won't even boot.

At first I thought the ROM I had was maybe a bad dump, but it works in emulators and on my DSLite via a 3-in-1. I ripped my retail cart but it has the same issues.

I figured as a cart without any save it would be a shoe-in for working properly.

/jon

Offline Shadow666

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 483
  • Karma: +15/-0
    • View Profile
Re: Unable to run Sega Smash Pack?
« Reply #1 on: July 25, 2020, 03:07 AM »
Has anyone else ever tried running the Sega Smash Pack USA rom?

The main menu loads fine, but the games don't work. Golden Axe looks like a mad seizure of sprites, and Ecco won't even boot.

At first I thought the ROM I had was maybe a bad dump, but it works in emulators and on my DSLite via a 3-in-1. I ripped my retail cart but it has the same issues.

I figured as a cart without any save it would be a shoe-in for working properly.

/jon

i get the same results on the X5 but on the Omega all games boot and work fine

Offline Mcheza

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Unable to run Sega Smash Pack?
« Reply #2 on: October 18, 2020, 05:14 AM »
Way after the fact, but turning off Quick Boot fixed it. I completely forgot to try that before.