Author Topic: CIC Chip still necessary?  (Read 2995 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SmokeMonster

  • Puzzle Bobbler
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 412
  • Karma: +61/-0
  • tsst tchh chh ch ch ch
    • View Profile
    • SmokeMonster YouTube Channel
CIC Chip still necessary?
« on: August 23, 2014, 11:46 PM »
Now that v2 can emulate the 6102 and 7101, is it even necessary to install a CIC chip any longer? If so, what is the benefit?

Does installing a chip still override the v2's ability to emulate the other chips?

Offline saturnu

  • ヽ(^o^)丿
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1182
  • Karma: +156/-0
    • View Profile
    • :D
Re: CIC Chip still necessary?
« Reply #1 on: August 23, 2014, 11:53 PM »
you need a real chip to unlock the cpu/rcp, the cic simulation is software based afterwards.
« Last Edit: August 23, 2014, 11:57 PM by saturnu »

Offline nuu

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1802
  • Karma: +80/-2
    • View Profile
Re: CIC Chip still necessary?
« Reply #2 on: August 24, 2014, 03:48 PM »
V2 has always been able to emulate CICs but have always needed a real CIC to boot.