Author Topic: [ED64X7] Ear-Piercing noise opening NES emulator menu  (Read 1563 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GiBoss

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
[ED64X7] Ear-Piercing noise opening NES emulator menu
« on: December 09, 2019, 01:17 AM »
Hello,
I've recently got the newest Everdrive, with latest firmware installed. All is working fine but playing NES games, most of the time when opening the emulator menu, I get this horrendous noise until i close it back : https://streamable.com/w1sx3 (volume warning)
Anyone else experencing this? Any fix?
Thank you.

Offline CrashOveride

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 85
  • Karma: +7/-0
    • View Profile
Re: [ED64X7] Ear-Piercing noise opening NES emulator menu
« Reply #1 on: December 09, 2019, 04:15 PM »
Never had this issue on ED64 3.0, is your N64 modded in any way?

Offline GiBoss

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ED64X7] Ear-Piercing noise opening NES emulator menu
« Reply #2 on: December 09, 2019, 08:37 PM »
It's UltraHDMI modded, i'll see on another N64 when I can if the problem's still here.

Offline CrashOveride

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 85
  • Karma: +7/-0
    • View Profile
Re: [ED64X7] Ear-Piercing noise opening NES emulator menu
« Reply #3 on: December 09, 2019, 10:59 PM »
UltraHDMI introduces a sound bug with the Neon64 NES emu, a new version was released which fixes it: http://themanbehindcurtain.blogspot.com/2017/12/small-neon64-hdmi-audio-fix.html