Author Topic: Very old Everdrive - Not sure if working correctly  (Read 4493 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline windjammer

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Very old Everdrive - Not sure if working correctly
« on: January 07, 2018, 05:06 PM »
Not sure if I'm posting this in the right place so feel free to move as required. I'm struggling to get anything working on my Everdrive.

I bought the unit directly from Krikzz way back when on the assembler  games forums and to be honest its sat on a shelf for a few years. Now upon trying to use it I am struggling to get any roms to work (MD,SMS or 32x).  I am unsure exactly what model I have and what the process is for upgrading.

Please see the gallery below for the PCB and the info from the everdrive.
https://imgur.com/gallery/tNyqH

Grateful for any help!

Offline FeverDrive

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1291
  • Karma: +54/-0
  • Blast Processing advocate
    • View Profile
Re: Very old Everdrive - Not sure if working correctly
« Reply #1 on: January 15, 2018, 07:10 AM »
What OS did you use when you first got it?
WELCO
METOT
HENEX
TLEVEL

Offline windjammer

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Very old Everdrive - Not sure if working correctly
« Reply #2 on: December 07, 2018, 04:51 PM »
OS Version 3
Firmware Version 2

Offline KRIKzz

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3334
  • Karma: +496/-2
    • View Profile
Re: Very old Everdrive - Not sure if working correctly
« Reply #3 on: December 07, 2018, 11:02 PM »
Maybe you used zipped ROM files?