Author Topic: super mario run and zelda four sword hack not work on ed64  (Read 3554 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Arnold101

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 390
  • Karma: +4/-1
    • View Profile
super mario run and zelda four sword hack not work on ed64
« on: January 15, 2017, 04:45 AM »
how i can boot super mario run and zelda four sword hack on ed64? i have ram upgrade also.

Offline The Renegadist

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 119
  • Karma: +15/-0
    • View Profile
Re: super mario run and zelda four sword hack not work on ed64
« Reply #1 on: January 15, 2017, 06:29 AM »
I haven't tested those two hacks yet as I'm waiting for Krikzz to help me with my problem but if they aren't booting then they were either patched with a bad ROM or they were never meant to be played on the N64 in the first place.

Offline Arnold101

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 390
  • Karma: +4/-1
    • View Profile
Re: super mario run and zelda four sword hack not work on ed64
« Reply #2 on: January 15, 2017, 06:54 AM »
i know that they are working on real console

Offline The Renegadist

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 119
  • Karma: +15/-0
    • View Profile
Re: super mario run and zelda four sword hack not work on ed64
« Reply #3 on: January 15, 2017, 07:15 AM »
I'd chalk it up to being a ROM issue, whatever ROM you used must have been bad. Where did you get the ROM that was used?

Offline Arnold101

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 390
  • Karma: +4/-1
    • View Profile
Re: super mario run and zelda four sword hack not work on ed64
« Reply #4 on: January 15, 2017, 04:36 PM »
I'd chalk it up to being a ROM issue, whatever ROM you used must have been bad. Where did you get the ROM that was used?
they are already patched not by me. there s someone who have tested these??
« Last Edit: January 15, 2017, 09:27 PM by Arnold101 »

Offline The Renegadist

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 119
  • Karma: +15/-0
    • View Profile
Re: super mario run and zelda four sword hack not work on ed64
« Reply #5 on: January 16, 2017, 07:53 AM »
I'd chalk it up to being a ROM issue, whatever ROM you used must have been bad. Where did you get the ROM that was used?
they are already patched not by me. there s someone who have tested these??
Once I get my issue with Krikzz fixed I can test these two out.