Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Arnold101

Pages: [1] 2
1
EverDrive 64 / Krikzz please add a reset function to ed64
« on: May 29, 2020, 12:41 AM »
Krikzz please add a reset function to ed64

2
EverDrive N8 / edn8 fw1.2 savestates not works sd defragged
« on: January 01, 2020, 03:10 AM »
edn8 fw1.2 savestates not works on super mario, contra, and many other games i tried. They glitch or black screen and only sound, i have original famicom with nesrgb
i also readed from krikkz about fragmenting but i done a defrag of the 4gb sd but nothing changed, how i can fix this? i assume that now savestates are working for all mappers as read me says

also lagrange point..intro sound is buzzing. at 160% volume is low, on the other end at 200 is huge and distorted and impossible to use, a way half is possible?

3
Mega EverDrive / MD+ games support on mega everdrive X7/V2
« on: December 12, 2019, 02:40 AM »
write here if you are interested that krikzz add support for it.

4
EverDrive 64 / force 60hz mode on pal game how? ntsc did nothing.
« on: April 19, 2019, 10:01 PM »
force 60hz mode on pal game how? ntsc mode did nothing.

there is a way to do it from everdrive os or from patching a game? i want banjo kazoie pal to run in 60hz please (translated game)

paladin not worked

5
EverDrive GG / SMS games works without master gear converter RIGHT?
« on: August 23, 2017, 06:29 AM »
someone explain this too please?
Quote
Cartridge also can be used on Game Gear via the Master Gear Converter

6
as title. how i can fix it? i have a megaeverdrive v2 and jap md

the game is eur, i can't find us or jp version

7
how i can boot super mario run and zelda four sword hack on ed64? i have ram upgrade also.

8
Mega EverDrive / mega ed v2 and latest os no ingame menu
« on: November 26, 2016, 01:58 AM »
my mega ed v2 and latest os updated today does not show the ingame menu in any game, even if it is activated, tried on akumajo that worked before. also when i try to boot castevania usa the screen became all red. i have a jap md2 with a 32x now.

also megakey it say software and not hardware why?



edit: without 32X ingame menu works, but not castevania usa :( red screen

9
i got a usa snes SHVC-CPU-01 2/1/2 and so playing with sd2snes on it, i noticed on donkey kong country 1 and 2 glitches just after booting the game and in gameplay too


is not the snes console i think because it works perfectly with Original usa cart of yoshi island and mario rpg, even in gameplay

also i played ninja turtles 4 msu version, road blaster, mk3 street fighter 2, mario kart, maui mallard, aladdin, batman returns, earthworm jim 1 2, castlevania on sd2snes and no problems at all.

tried the cart on a jap snes jr and no glitches on donkey kong games. why?


(in game settings are ALL on OFF) firmware 0.17c


thanks 

10
Off Topic / Famicom Disk system RAM adapter volume is too low!
« on: July 30, 2016, 06:44 PM »
i have the ram adapter hvc fmr 03, on original famicom i have low volume on bios and floppy games....years ago worked fine. the famicom have no problem in sound with normal cart game and with edn8 with exp audio games too.

i checked the connections on U5 and they are ok. can be this component? the floppy games are still working fine but the sound  is low.

i changed 1x 47uf    2x 1uf     2x 0,1uf 25v nothing changed...help

11
Off Topic / PCE DUOR wich caps are for the video?
« on: May 17, 2016, 06:32 AM »
hello, i have my pce duoR image not stable at all, noticable in fixed image like game menu. i think is probably the cap as my white pce instead have super stable image.
wich caps on duoR are for video part? or can be the caps for the power section instead? thanks

12
i noticed a glitch reallly noticeble in the level demo of mickey mania in the tower flame doctor level. anyone have noticed? can be fixed?

to see the level demo keep press start and after 3-4 level you'll see it

13
hello. i have a pc engine duoR modded with stereo out white and red rca...the sound is perfect. very very little noise but its normal on pc engine.
but why on my white pc engine rgb modded the sound is very low? i need to amplify it? how?
because when i increase the volume on the tv the noise is a LOT :( also when connected to external amplify the sound volume compared to the duoR is a lot lower and the noise is also a lot because to hear i have to increase a lot the volume.

please help me i'm getting crazy for this thanks

14
FXPAK (SD2SNES) / edit
« on: March 03, 2016, 11:31 PM »
edit

15
Off Topic / HELPM ME with MEGA CD jap....
« on: December 07, 2015, 01:45 AM »
hello, i need help from someone who own a mega cd model1, can you test if the eprom is removed the mega cd just not power on anymore? i mean with leds not powering on too.


because 6month ago i updated the eprom on my mega cd, now i have powered on and its dead, no led or nothing. i checked the +5v on the eprom and they are there, so there's no problem with the power board or the fuse.
so can be possible that the eprom is just died? thanks a lot

Pages: [1] 2